fbpx
Кінотеатри

Джуд Лоу вважає роботу в кіно складною і часом нудною

 У рамках презентації свого нового фільму «Будинок Хемінгуей», актор Джуд Лоу («Шерлок Холмс», «Штучний розум», «Холодна гора») зізнався, що для того,  щоб краще вжитися в образ свого героя, намагався багато в чому наслідувати його  і в реальному житті. Зокрема, це стосується харчування. Як розповів Джуд Лоу, його герой у фільмі абсолютно не стежить за собою – він багато курить і п’є алкоголь.

 За словами актора, під час зйомок він також багато курив, пив віскі, а харчувався в основному гамбургерами і морозивом.

 «По завершенню зйомок я відчував себе вже не найкраще, але творці вимагали, щоб мій герой мав кілька зайвих кілограмів», – повідомив Джуд Лоу.

 Також він зазначив, що ближче до кінця фільму він дуже хотів відмовитися від сигарет і випивки.

 Крім того, виявилося, що Джуд Лоу не так вже і сильно любить працювати в кіно. Як сказав актор, це вельми важка робота і часом навіть дуже нудна.

 Втім, навряд чи слід очікувати, що він покине кіно – попереду у нього ще кілька фільмів, і, до того ж він приписаний до третьої частини «Шерлока Холмса», в якій грає доктора Ватсона. При цьому раніше Джуд Лоу вже говорив, що з радістю б повернувся до цієї ролі.

 У своєму новому фільмі – «Будинок Хемінгуей»Джуд Лоу виконав роль зломщика сейфів, який виходить з в’язниці після 12 років ув’язнення і прагне повернути «борг», який йому належить за роки мовчання.

У вітчизняному прокаті, судячи з усього, фільм не вийде.

Трейлер до фільму «Дім Хемінгуей» (відео):

Читайте також: