fbpx
Шоу-бізнес

Джордж Клуні зустрічається з адвокатом Ассанжа?

 Буквально днями популярний актор Джордж Клуні повечеряв в товаристві дівчини, яка представляє інтереси легендарного засновника Wikileaks і прототипу головного героя у стрічці «П’ята влада» Джуліана Ассанжа. Ім’я супутниці Джорджа Клуні і захисника Ассанжа – Амаль Аламуддін.

 Це відбулося в Лондоні.

 Амаль спеціалізується на міжнародному і кримінальному праві, правах людини та екстрадиції. Загалом, дівчина вона дуже освічена. Зараз її основною роботою є можлива екстрадиція Ассанжа до Швеції. Нагадуємо, що останнім часом він проживає в посольстві Еквадору в Лондоні.

 До слова, в ході недавнього інтернет-опитування Амаль Аламуддін була визнана найсексуальнішим адвокатом Британії. Виходячи з цього стає недивним, що в якості наряду для вечері з 52-річним Джорджем Клуні жінка вибрала червону сукню, помаду в тон і сіре пальто. Однак найбільше в її образі вразило сріблясте взуття.

 Сам же Джордж Клуні заявив, що все ще самотній і зайнятий лише «Гравітацією».

 Нагадуємо, що в жовтні 2012 року Джордж Клуні з’їхався зі своєю подругою Стейсі Кейблер, проте вже в липні 2013 року пара офіційно розірвала свої стосунки.

 За матеріалами: Daily Mail

Читайте також: