fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Державтоінспекція України попереджає водіїв про туман на дорогах 30 жовтня

Державна автомобільна інспекція України закликає водіїв до підвищеної уважності та обережності на дорогах у зв’язку з сильним туманом, який очікується на більшій частині української території вночі та вранці у середу, 30 жовтня.

Видимість на дорогах становитиме приблизно 200-500 метрів, інформує Державтоінспекція. У зв’язку з цим при попаданні на дорозі в смугу туману водіям рекомендують максимально знизити швидкість автомобіля і збільшити дистанцію щодо транспортних засобів, які рухаються попереду.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Крім того, ДАІ рекомендує рухатися з увімкненими протитуманними фарами або ближнім світлом, а при зупинці автомобіля використовувати світлову сігналізацію. Також водіям рекомендують утримуватися від ризикованих маневрів, оскільки при очікуваних поганих погодних умовах збільшується ймовірність виникнення аварійних ситуацій на дорогах.

Нагадаємо, 1 листопада в Києві з метою підготовки транспортного комплексу до функціонування в осінньо-зимовий період на 77 київських вулицях обмежать рух транспорту.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: