fbpx
Новини світу

Держава робитиме все, щоб ветерани постійно відчували заслужену турботу – В. Янукович

Держава й надалі буде приділяти особливу увагу ветеранам, їх гідному соціальному захисту, заявив президент України Віктор Янукович, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Президента.

"Ми перед вами в боргу. Наш обов’язок – охопити всіх ветеранів війни особливою турботою, належним соціальним захистом і медичним обслуговуванням", – підкреслив Віктор Янукович під час виступу на урочистостях з нагоди 70-річчя визволення міста Дніпропетровська від німецько-фашистських загарбників.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Глава держави відзначив, що за останні роки реалізовано ряд заходів, спрямованих на підвищення соціальних стандартів для ветеранів війни. Зокрема, на 49 відсотків підвищено середній розмір пенсії учасників війни, в 4-4,5 рази зросла грошова допомога ветеранам війни до Дня Перемоги. Особливау увага, підкреслив президент, приділяється інвалідам війни: розміри їх пенсій за останні два роки зросли на 40 відсотків, а з 2010 року вперше розпочато програму забезпечення квартирами інвалідів Великої Вітчизняної війни, завдяки чому поліпшили житлові умови понад 800 сімей.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

"Засвідчую вам свою глибоку повагу та щиро дякую за всі досягнення. Держава і надалі буде робити все, щоб ви, наші шановні співвітчизники, постійно відчували заслужену увагу і турботу", – підкреслив Віктор Янукович.

Джерело: УНН

Читайте також: