fbpx
Футбол

Гаджієв: “Власнику “Анжи” вдалося повернути вкладені гроші”

 На даний момент футбольний клуб «Анжи» залишається єдиним клубом російського вищого дивізіону, який в даному розіграші не пізнав ще смаку перемог. Два місяці тому керівництво «Анжи» дало зрозуміти всій Європі, що незабаром команду чекають великі перемоги, як на внутрішній арені, так і на європейській. Яскравим доказом того були гучні придбання з ТОПових футбольних клубів.

 Проте пізніше власник «Анжи» заявив про те, що він готовий розпустити лідерів команди через складне фінансове становище. У підсумку команду з Махачкали покинули імениті гравці, за яких клуб отримав чималі гроші.

 «Ми повинні зрозуміти рішення власника клубу. Якщо ваш клуб, в який ви вклали дуже багато грошей, на початку чемпіонату показує погану гру, то рішення керівництва клубу можна зрозуміти. Наскільки я знаю, розпродаж пройшов успішно. Тут власникам вдалося повернути свої вкладені гроші», – прокоментував ситуацію головний тренер футбольного клубу «Анжи» Махач Гаджієв.

 Відзначимо, що в даний момент «Анжи» займає останню сходинку російського чемпіонату. В активі махачкалінського клубу 6 очок після 14 ігор.

Володар "Анжи" об’явив про розпродаж (відео):

За матеріалами: newsru.com

Читайте також: