fbpx
Політика

ВРУ може провести додаткові засідання до саміту у Вільнюсі – Рибак

 Голова Верховної Ради України Володимир Рибак повідомив про те, що в даний час він не бачить жодних підстав для того, щоб проводити додаткові засідання, проте він все ж допускає, що вони можуть бути проведені перед самітом у Вільнюсі.

Коментуючи заяви фракції «УДАР», яка наполягає на проведенні додаткових засідань для прийняття євроінтеграційних законопроектів, Володимир Рибак сказав, що представники цієї політичної сили, судячи з усього, забули про те, що всі євроінтеграційні законопроекти вже прийняті.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Сьогодні у Верховній Раді немає жодного закону, який стосується євроінтеграції», – пояснив спікер парламенту.

За його словами, наступного тижня до парламенту надійде закон про прокуратуру з висновками Венеціанської комісії, який буде відразу ж розглянутий у сесійній залі.

Володимир Рибак також зазначив, що якщо перед самітом «Східного партнерства» у депутатів все ж виникнуть якісь питання і вони дійсно захочуть провести додаткові засідання, то він піде їм назустріч і попросить зібрати 150 підписів для прийняття відповідного рішення.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Зараз же необхідності в цьому немає», – додав голова Верховної Ради.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: