fbpx
Спорт

Валерій Брагін призначений головним тренером другої національної збірної Росії з хокею

 Керівництво Федерації хокею Росії разом з тренерським штабом головної національної збірної повідомили про те, що новим головним тренером другої збірної Росії стане Валерій Брагін. Про це сьогодні, 29 жовтня, повідомив офіційний сайт ФХР.

 «Ми провели бесіду з керівництвом ФХР. Також ми поговорили і з головним тренером національної збірної Зінетулой Білялетдіновим. Саме він зробив мені пропозицію очолити другу команду. Я тут же дав згоду. Поки можу сказати, що асистувати мені буде тренер з "Витязя" Олег Оріхівський. На майбутні товариські матчі зі збірною Латвії ми викликали кращих молодих і перспективних гравців, які, на нашу думку, мають всі шанси пробитися в національну збірну», – повідомив після свого призначення Брагін.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Нагадаємо, що друга збірна Росії з хокею існує з 2010 року. Вона є найближчим резервом першої національної збірної країни. Комплектується вона в основному з гравців, які не проходять до складу основної збірної. Зазначимо, що друга збірна бере участь у турнірах, які проходять в рамках європейського хокейного виклику.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: newsru.com

Читайте також: