fbpx
Інновації

LG офіційно представила смартфон із зігнутим дисплеєм

 Слідом за своїм головним конкурентом, компанією Samsung, південнокорейський гігант LG представив свій власний смартфон із зігнутим дисплеєм – новинку під назвою LG G Flex. У своєму прес – релізі компанія назвала LG G Flex першим у світі по-справжньому зігнутим смартфоном.

 При цьому слід зауважити, що в компанії не уточнювали, чи є які-небудь переваги у LG G Flex перед звичайними смартфонами.

 Як повідомляється, дана модель має унікальну задню кришку, яка самовідновлюється. Поки що незрозуміло, яким саме це відбувається, проте в компанії стверджують, що  подряпини, які на ній з’явилися, будуть зникати через кілька хвилин після появи.

 Що ж стосується технологічної складової, то тут смартфон не особливо поступається звичайним флагманам. Винятком хіба що є дисплей. Чрез що в LG вирішили встановити в новинці 6-дюймовий HD дисплей, а не Full HD. До всього іншого новинка має чотирьохядерний процесор Qualcomm Snapdragon 800, 2 Гб оперативної пам’яті, 32 Гб вбудованої пам’яті, що розширюється за допомогою карт MicroSD, 13-мегапіксельну основну камеру і акумулятор ємністю 3500 мАг.

 На батьківщині, в Південній Кореї, LG G Flex з’явиться у продажу в листопаді, а от дата старту продажів в інших країнах поки що не розголошується.

Читайте також: