«У “Металіста” пропала колишня впевненість, немає стабільності», – Іван Гецко

 Екс – гравець національної збірної України Іван Гецко поділився своєю думкою про нинішню гру «Металіста». Зокрема, експерт «розібрав» останні матчі харків’ян у Прем’єр – лізі. Крім того, Іван Гецко назвав чинники, які, на його думку, заважають підопічним Мирона Маркевича виступати впевненіше.

 «Харківський "Металіст" знаходиться востаннє в досить непростому становищі», – стверджує Гецко.

 Зокрема, нагадав експерт, після Недограного матчу в Дніпропетровську харківська команда «ніяк не може прийти в себе». Хоча «Металіст» навпаки, мав обігравати всі команди «на своєму шляху». Це дозволило б команді Маркевича якнайдалі відірватися від найближчих переслідувачів по турнірній таблиці. Іван Гецко нагадав, що «Металіст», на відміну від своїх конкурентів, зараз не грає «на два фронти». Крім того, віце – чемпіони України мають простішу схему підготовки до матчів, а також виступають без перевантаження і напруження.

 Проте, вважає Гецко, зараз «Металіст» показує малопереконливий футбол.

 «Мабуть, у команди Маркевича пропала колишня впевненість, немає стабільності. Ризикну припустити, що "Металіст" зараз перебуває в психологічній ямі», – міркує експерт.

Related Post

 Втім, додав Іван Гецко, Мирон Богданович знайде спосіб вивести свою команду з нинішньої кризи.

 «Думаю, спочатку тренери готували свій колектив до виступів відразу в 2- х турнірах, але потім виявилося, що потрібно грати тільки в одному з них. Виходячи з цього, тренерському штабу довелося терміново щось змінювати. Хоча це неможливо, коли був пророблений курс запланованої роботи», – підкреслив Гецко.

 На його думку, це і є однією з основних причин, які вплинули на сьогоднішній стан «Металіста».

 «На невпевненій грі з "Карпатами" також могла відбитися і відсутність Мирона Маркевича на тренерській лавці. У футболі дрібниць не буває», – підсумував експерт.

 За матеріалами: sport -express.ua

Leave a Comment