fbpx
Політика

Українці зможуть звертатися до влади в електронній формі

  У Верховній Раді України був зареєстрований законопроект, яким Кабінет міністрів пропонує узаконити електронні звернення громадян до органів центральної і місцевої влади. Законопроект № 3480 був зареєстрований 24 жовтня.

Відповідним законопроектом, уряд пропонує доповнити Закон про звернення ще одним поняттям – «звернення в електронній формі».

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Відповідно до даного документа, при зверненні в електронній формі, повинен бути електронний цифровий підпис, відомості про місцезнаходження автора скарги чи звернення, а також адреса його електронної пошти і контрактний номер телефону. При цьому слід зауважити, що анонімні скарги розглядатися владою не будуть.

У Кабінеті міністрів вважають, що подібна ініціатива дозволить значно заощадити час як громадян, які мають намір звернутися до влади, так і чиновників. В даний час, як відомо, подати скаргу або звернутися до влади можна лише в усній, або ж письмовій формі.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: