fbpx
Шоу-бізнес

Співачка Сіара заручена

Популярна співачка Сіара заручена.
 
 У минулі вихідні співачка відзначала свій день народження, і кращий подарунок 28-річній співачці зробив її бойфренд – музичний продюсер і репер Future. Під час святкової вечірки, що проходила в Нью-Йорку, коханий співачки підніс їй кільце з 15-каратним діамантом.
 
 У неділю Сіара поділилася такою радістю в соціальній мережі Твіттер, написавши: «Це найкращий день народження в моєму житті! Якщо це сон, то я не хочу прокидатися!».
 
 Нагадуємо, що співачка Сіара і продюсер і репер Future зустрічаються приблизно рік. Дату весілля пара поки не призначила. До слова, співачка Сіара, як правило, досить потайлива у всьому, що торкається її особистого життя. Пресі відомо лише те, що раніше вона була у відносинах з репером Bow Wow, проте в 2006 році вони розлучилися.
 
 Нагадуємо, що Сіара – американська співачка, автор пісень і продюсер, танцівниця, актриса, модель і режисер кліпів. Дебют Сіари був у 2004 році з синглом «Goodies», який потрапив на верхівку чарту Billboard Hot 100. Серед нагород Сіари можна виділити MTV Video Music Awards за «Краще танцювальне відео», за «Краще хіп-хоп відео» і Греммі за «Краще музичне відео» (йдеться про відеокліп на пісню «Lose Control»).

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 

Missy Elliott Feat. Ciara – Lose Control (Відео):

  За матеріалами: Just Jared

Читайте також: