fbpx
Новини світу

На залізничному транспорті провели міжвідомчу спеціальну профілактичну операцію

У рамках ініційованої СБУ спецоперації з протидії незаконному використанню міжнародних пасажирських поїздів для здійснення протиправної діяльності, із залученням підрозділів Державної прикордонної та Державної міграційної служби України, у період з 28.08.2013 р. до 30.08.2013 р. у прикордонних регіонах України здійснені раптові перевірки поїздів міжнародних сполучень. Про це УНН повідомили у прес-центрі СБУ.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

За результатами заходів заборонено в’їзд на територію України 19 іноземцям, розпочато 6 кримінальних проваджень, дані про які внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення злочинів, передбачених ст. 358 Кримінального кодексу України (використання підроблених документів), складено 62 протоколи про порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України (ст.203, 204, 205 КУпАП).

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

У результаті проведення спецоперації удосконалено систему взаємодії підрозділів СБ, ДПС України з виявлення та попередження протиправної діяльності на каналі міждержавних пасажирських повідомлень.

Джерело: УНН

Читайте також: