fbpx
Політика

Лавров: “Сирійські бойовики хочуть зірвати “Женеву-2″, залякуючи її учасників”

 Сьогодні, 28 жовтня, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров прокоментував ситуацію, яка склалася з майбутньою конференцією «Женева-2». Нагадаємо, що з’явилася інформація про погрози учасникам конференції з боку опозиційних сирійських бойовиків. Погрози торкнулися і Російської Федерації.

За словами Лаврова, в даному випадку погрози звернені на тих, хто прийняв рішення відвідати пропоновану Росією і США «женевську конференцію». Також міністр закордонних справ нагадав, що нещодавно загрози висувалися щодо тих країн, які протистоять спробам застосувати силу для вирішення сирійського конфлікту.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Загрози з боку сирійських бойовиків були спрямовані і Російській Федерації. Обіцяли, що представники наших посольств у всьому світі стануть легітимною мішенню. Це неприйнятно і обурливо. За великим рахунком, це лежить на совісті всіх тих, хто постачає сирійським бойовикам зброю і гроші», – прокоментував ситуацію Сергій Лавров.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Додамо, що зриву «Женеви-2» також бажають і спонсори сирійської опозиції. Про це стало відомо зі слів голови міжнародного комітету Державної Думи Олексія Пушкова.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: