fbpx
Політика

У Москві пройде триденний міжнародний бізнес-конгрес з питань безпеки

У Москві, в центрі "Крокус- Експо", в понеділок відкриється міжнародний бізнес-конгрес "Безпека та захист особи, суспільства і держави", який інтегрував все краще, що зроблено в Росії у сфері безпеки та правового захисту особистості.

"Основними напрямками триденного міжнародного бізнес-конгресу і широкомасштабної виставки будуть соціально значущі проекти з захисту особистості, фінансово-економічна, військова та міжнародна безпека, екологічна і продовольча безпека, безпека військової праці, а також регіональна безпека Росії", – сказав голова комісії Громадської палати Російської Федерації з проблем національної безпеки Олександр Каньшін, який також є президентом Міжнародного консультативного комітету (МКК) організацій офіцерів запасу та резерву.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Бізнес-конгрес проходитиме у другому павільйоні «Крокус- Експо» і триватиме до 30 жовтня. Даний конгрес проводить Громадська палата РФ спільно з національною асоціацією об’єднань офіцерів запасу Збройних сил Росії. Крім цього, в його організації та проведенні беруть участь також Міноборони, МВС, МНС, ФСКН і інші силові відомства.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: