fbpx
Політика

Партія регіонів не дозволить «Батьківщині» прибрати Кличка з президентської гонки – Чечетов

 Народний депутат України від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов заявив, що Партія регіонів не дозволить «Батьківщині» усунути свого головного конкурента на президентських виборах – Віталія Кличка. Депутат назвав поправку до Податкового кодексу брудною політтехнологічною комбінацією, якої ще не було за всю історію Верховної Ради.

 «Такого ще не було, щоб найбільш рейтингового кандидата в президенти від опозиції практично вивести з гри», – зазначив Чечетов.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Він вважає, що Віталій Кличко, який провів багато часу на боксерському рингу, звик до чесної боротьби, проте у результаті отримав боротьбу без правил від свого ж колеги – Арсенія Яценюка.

 «Партія регіонів не дозволить звузити конкуренцію на виборах і вивести найбільш рейтингового кандидата від опозиції з президентської гонки», – запевнив депутат.

 За словами Чечетова, у «Батьківщині» зовсім втратили совість, оскільки мало того, що не бажають відпускати Тимошенко на лікування за кордон, то ще й намагаються вивести «з гри» представника партії «УДАР».

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 При цьому він додав, що до Кличка також є деякі претензії.

 «Він визнав, що, будучи в Німеччині, платив податки. А зараз з наших фондів користується пільгами як депутат. Тому тут є моральна сторона, моральна», – сказав Чечетов.

Читайте також: