fbpx
Шоу-бізнес

Олексій Панін пояснив, чому випиває

  Скандальний актор Олексій Панін пояснив, чому його так рідко можна побачити тверезим.

Постійні гастролі змушують Олексія Паніна часто літати з одного кінця країни в інший. Саме це і змушує Олексія Паніна зловживати алкогольними напоями.

Вся справа в тому, що Олексій Панін боїться перельотів на літаках. Актор сказав: «Я на гастролях втрачаю окуляри, годинники… Тому що на гастролях переліт – 100 % треба щось випивати, тому що я боюся літаків. Тому в літаках залишаються годинники і всяка дрібниця. У мене за три місяці четверо окулярів відлетіло».

Актор зовсім не соромиться визнавати, що він злегка «неврівноважена людина».

Нагадуємо, що Олексій Панін добре відомий своєю бурхливою вдачею. Так, наприклад, у вересні актор влаштував аварію в Криму. Конфлікт на дорозі, про який йдеться, стався 20 серпня, коли Олексій поспішав на виставу і потрапив у невелике ДТП в Алушті. Тоді дрібна аварія закінчилася великим конфліктом. Дещо пізніше актор торкнувся національного питання, розповівши про «татарина, якого Сталін недозастрелив». Такі слова обурили кримських татар, які зажадали від актора негайних вибачень.

До слова, актор тільки за осінь влаштував дві великих бійки в ресторанах чи кафе. Олексій Панін влаштував дебош в ресторані міста Вязники, а дещо пізніше потрапив у поліцію за те, що влаштував скандал у розважальному центрі.

За матеріалами: НТВ

Читайте також: