fbpx
Економіка

На Примор’ї не залишилося підтоплених житлових будинків

За даними прес-служби Далекосхідного регіонального центру МНС, до теперішнього часу вода повністю пішла з останнього підтопленого раніше населеного пункту Далекого Сходу.
 
"Підтоплених житлових будинків на Далекому Сході немає", – повідомив у понеділок представник відомства. Ще напередодні вода знаходилася в двох будинках села Володимирівка Амурської області, тим не менш, в результаті різкого спаду рівня Амура вода повністю покинула село. Тим не менш, 386 осіб, серед них 122 дитини, продовжують перебувати в дев’яти пунктах тривалого перебування в Амурській області через те, що їхні будинки стали непридатними для подальшого проживання.
 
У Хабаровському краї в тридцяти двох пунктах тривалого перебування залишаються 1746 осіб, з них 430 дітей. У Єврейській автономній області у восьми пунктах тривалого перебування через стихійне лихо перебувають 280 осіб, серед яких 84 дитини.
 
Повсюдно у всіх постраждалих від паводку регіонах ведуться роботи з ліквідації наслідків повені. У роботах беруть участь понад 18 тисяч осіб і понад три тисячі одиниць різноманітної техніки.

Читайте також:  Україна поставила електроенергію у Словаччину

 

На Примор’ї не залишилося підтоплених житлових будинків (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: