fbpx
Футбол

Моурінью приніс вибачення за надто емоційну поведінку

Головний тренер лондонського футбольного клубу «Челсі» Жозе Моурінью приніс вибачення за надмірно емоційне святкування переможного гола у грі з «Манчестер Сіті». Нагадаємо, Фернардо Торрес забив м’яч у ворота суперників у доданий до другого тайму час. Це викликало настільки бурхливу реакцію наставника «Челсі», що він не втримався, всупереч усім правилам покинув тренерський майданчик і побіг на трибуну, яка перебувала за лавкою запасних «Манчестер Сіті», і почав обніматися з футбольними фанатами.
 
Після гри Жозе Моурінью розповів, що він побіг на трибуну лише тому, що там знаходився його син – наставник просто хотів поділитися радістю від переможного гола з близькою людиною. За словами португальця, станься така ситуація знову, він знову буде святкувати перемогу з сином, проте ще до початку матчу подбає про те, щоб його син сидів на трибуні, яка розташована якнайближче.
 
Через таку поведінку тренера «Челсі» наставник «Манчестер Сіті» Мануель Пеллегріні відмовився потиснути руку Моурінью, що є необхідною процедурою після закінчення матчу.

 

Моурінью святкує гол (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: