fbpx
Політика

Миронов: «Гудкову зворотної дороги в “Справедливу Росію” нема»

Сергій Миронов, знову переобраний головою партії "Справедлива Росія", заявив, що виключений з справедливоросівців Геннадій Гудков не може повернутися назад.
 
"Із виступів делегатів з’їзду абсолютно чітко було ясно, що тим людям, які, будучи виключеними з партії, дозволяли собі паплюжити партію, ображати її членів – їм, звичайно, дороги назад немає", – сказав Сергій Миронов.
 
Він також зазначив, що на президії Центральної ради "Справедливої ​​Росії" депутат Держдуми Валерій Зубов пропонував внести до порядку питання відновлення Гудкову членства в партії, проте, більшістю голосів це питання навіть не стали включати до порядку денного роботи з’їзду партії «Справедлива Росія».
 
Нагадаємо, в суботу і неділю в Москві пройшов з’їзд есерів, в ході якого значною більшістю членів головою партії знову був обраний Сергій Миронов. Підводячи підсумки з’їзду, він подякував всім учасникам і пообіцяв трудитися на благо партії, яка є "справою всього його життя".

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 

Миронов: «Гудкову зворотної дороги в "Справедливу Росію" нема» (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: