fbpx
Політика

Л. Кожара: МЗС України і Росії підписали План взаємодії на 2014 рік і обговорили підписання Угоди з ЄС

Міністр закордонних справ Леонід Кожара розповів про підсумки переговорів зі своїм російським колегою Сергієм Лавровим у Ростові-на-Дону. Він підкреслив, що Україні і Росії потрібно зосередитися на пошуку оптимальної моделі нашої двосторонньої співпраці в контексті підписання Угоди про асоціацію з ЄС, передає УНН.

"Ми також обмінялися думками щодо підготовки до підписання Угоди про асоціацію. Я думаю, що в цьому контексті зусилля України і Росії повинні зосередитися на пошуку оптимальної моделі нашої двосторонньої співпраці, економічної взаємодії в контексті підписання Україною Угоди про асоціацію", – сказав глава українського МЗС. Л. Кожара повідомив, що характер переговорів з главою МЗС Росії показав готовність російської сторони шукати і знаходити взаємоприйнятні рішення для обох країн.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

"В цілому характер обговорення підтвердив готовність обох сторін шукати і знаходити взаємоприйнятні рішення по всьому спектру наших двосторонніх відносин та з питань міжнародного характеру", – сказав міністр.

Він підкреслив, що був підписаний План взаємодії між міністерствами закордонних справ обох країн на наступний рік.

Джерело: УНН

Читайте також: