fbpx
Шоу-бізнес

Конрад Мюррей достроково звільнився з в’язниці

 Колишній лікар Майкла Джексона Конрад Мюррей, який був засуджений на чотири роки тюремного ув’язнення за ненавмисне вбивство легендарного співака, вийшов на свободу.
 
 Конрад Мюррей звільнився достроково завдяки особливостям тюремного законодавства штату Каліфорнія, що дозволяє зарахувати кожен день ув’язнення за два. Вихід Конрада Мюррея з в’язниці був запланований на ранок понеділка, щоб уникнути зустрічі з шанувальниками покійного музиканта, що загрожували лікарю акціями протесту.
 
 Нагадуємо, що Конрад Мюррей був визнаний винним у ненавмисному вбивстві Майкла Джексона і засуджений до чотирьох років ув’язнення в листопаді 2011 року. За версією слідства, Конрад Мюррей дав музикантові смертельну дозу препарату пропофолу. Саме він у взаємодії з іншими препаратами і став причиною смерті співака. Сам лікар не визнає себе винним. Адвокати Мюррея стверджують, що у співака була залежність від заспокійливих засобів, і він самостійно прийняв смертельну дозу пропофолу, а не за рекомендацією лікаря.
 
 Нагадуємо, що Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року на 51-му році життя. Альбом співака «Thriller» увійшов до Книги рекордів Гінесса як напродаваніший альбом усіх часів і народів.

 

Michael Jackson – Thriller (Відео):

  За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: