fbpx
Політика

Жириновський закликав зосередитися на збільшенні доходів, а не витрат

 Коментуючи проект бюджету Росії, лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський звернув увагу на те, що йде зниження витрат на охорону здоров’я та освіту, хоча люди повинні бути здоровими. За його словами, необхідно виділити хоч якісь кошти на боротьбу з фальшивими ліками, а не скорочувати витрати ще більше.

«І нам не подобається, що наші фінансисти і міністерства, відповідальні за бюджет, роблять упор на розподіл витрат, звідси і дефіцит: витрати ростуть, а доходів не вистачає», – заявив політик.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

Він зазначив, що необхідно приділяти більше уваги збільшенню дохідної бази бюджету.

«А це, в першу чергу, боротьба з тіньовою економікою», – підкреслив Жириновський.

Також він заявив, що його політична сила проти розподілу коштів за національною ознакою.

«На душу населення – будь ласка, а якщо якимось регіонам, які мають національні назви, грошей йде більше, або податків там стягується менше, – ми такий бюджет підтримати не можемо», – додав він.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

При цьому Володимир Жириновський допускає зміну пріоритетів, наприклад, направляти допомогу на дітей, а саме другої і третьої дитини, в ті регіони, де смертність вища, ніж народжуваність.

«Нехай чиновники працюють, враховують побажання опозиції. До другого читання ми внесемо поправки, і якщо вони не будуть прийняті, то і в заключному третьому читанні ми не підтримаємо бюджет на наступний рік», – заявив лідер ЛДПР.

Читайте також: