fbpx
Спорт

Деонтей Уайлдер хоче відібрати чемпіонські пояси у братів Кличків

 Незважаючи на те, що останнім часом ходить безліч чуток про те, що американець Деонтей Уайлдер стане наступним суперником Володимира Кличка, його промоутер заявив, що в першу чергу він має намір вивести свого бійця на бій за чемпіонський пояс WBC, власником якого зараз є старший брат Володимира – Віталій Кличко.

 За словами промоутера, до них дійшла інформація про те, що Віталій Кличко має намір балотуватися на пост президента України, у зв’язку з чим вони прийшли до висновку, що незабаром чемпіонський пояс, яким той володіє, стане вакантним.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Промоутер Уайлдера нагадав, що зараз його підопічний знаходиться на третьому рядку в рейтингу WBC, і він має намір домогтися зустрічі з Бермейном Стіверном за чемпіонський пояс.

 «Після цього ми візьмемося за Володимира Кличка і об’єднаємо всі титули, зробивши Деонтея абсолютним чемпіонам. Я докладу для цього всі свої зусилля», – підкреслив представник американського боксера.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 При цьому сам Уайлдер також повідомив, що в першу чергу зацікавлений у поясі WBC і хотів би битися з Віталієм, а не Володимиром.

 За матеріалами: klitschko – brothers.com

Читайте також: