fbpx
Політика

Чечетов: Партія регіонів готова захистити Кличка перед виборами 2015 року

Партія регіонів захистить Віталія Кличка, якого зараз намагаються усунути представники «Батьківщини». Про це під час інтерв’ю на телеканалі ТВі заявив Михайло Чечетов, народний депутат України від Партії регіонів.

«Партія регіонів не дозволить звузити конкуренцію на президентських виборах і вивести найрейтинговішого кандидата від опозиції з гонки. Ми Віталія Кличка захистимо», – запевнив Михайло Чечетов.

«Я офіційно заявляю: легенда українського боксу Віталій Кличко буде захищений, і він повернеться в президентську кампанію», – підкреслив «регіонал».

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

Партія регіонів не дозволить, запевнив Чечетов, щоб «Батьківщина» брудними методами вивела Кличка з «гри».

Нагадаємо, що 24 жовтня 2013 року лідер фракції «УДАР» з трибуни у Верховній Раді повідомив, що влада не зможе йому перешкодити, і він буде брати участь у президентських виборах. Раніше саме парламентарії внесли поправки до Податкового кодексу України, які можуть перешкодити Віталію Кличку балотуватися в президенти. Автором двох поправок до Податкового кодексу України є депутат від фракції «Батьківщина» Ігор Бриченко, який не голосував за цей проект закону в цілому.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

Після цього Арсеній Яценюк заявив, що поправки до Податкового кодексу України були сфальсифіковані.

За матеріалами: pravda.com.ua

Читайте також: