Марія Кожевнікова розчарувалася в шоу «Танці з зірками»

Кілька суботніх вечорів поспіль російські глядачі поспішають до блакитних екранів, щоб побачити черговий випуск шоу «Танці з зірками». Вони активно голосують за улюблені пари, щоб привести їх до перемоги у проекті. І якщо телеглядачі в захваті від шоу «Танці з зірками», то знаменита російська актриса, депутат Держдуми Марія Кожевнікова остаточно в ньому розчарувалася. Хоча сама дівчина участі в танцювальній битві не брала, але весь час переживала за свого друга Віталія Гогунського. Нещодавно він покинув «Танці з зірками», що дуже засмутило багатьох фанатів хлопця, зокрема і Машу. У своєму блозі вона написала, що розчарувалася в шоу і пояснила чому.

За словами актриси, глядацькі голоси нічого не вирішують, їх штучно підтасовують організатори шоу «Танці з зірками» на користь потрібної пари.

«Не маю права розповідати, що відбувалося за кадром, але несподіваний відхід Віталія Гогунського, який за голосуванням глядачів виявився на останньому місці, хоча до цього завжди йшов у лідерах, та й у цей раз виступив відмінно, наштовхує на певні висновки не на користь чесності такого голосування. Але на цей раз за Віталія нібито не проголосували… Чесно кажучи, складно в це повірити. Впевнена, як і зазвичай, за нього голосували прихильники і розумію, як їм прикро бачити, що Віталій пішов», – повідомила Марія Кожевнікова і додала, що в таких випадках гроші, витрачені на смс на користь свого улюбленця, краще пустити на справу більш важливу (наприклад, допомогти хворій дитині також відправивши смс).

Related Post

Катерина Осипова та Віталій Гогунський "Ча-ча-ча" (відео):

Leave a Comment