fbpx
Шоу-бізнес

Фергі вибирає образ для Хелловіна

Американські знаменитості почали активну підготовку до майбутнього Хелловіну. Вони ходять по магазинах в надії придбати оригінальні костюми або ж намагаються створити святковий образ самостійно. Не стала винятком і співачка Фергі. Вже зараз вона почала викладати у своєму Instagram фотографії в костюмах і гримі.

На першому знімку Фергі постала перед фанатами в досить популярному і образі сексуальної кішечки в леопардовому обтягуючому комбінезоні. Другим співачка вибрала для себе образ популярного мексиканського персонажа – Santa Muerte (щось середнє між мадонною і богинею смерті). При цьому грим Фергі підібрала відповідний – намальовані зашитий рот і запалі очі.

Чи вибере один з цих костюмів Фергі на Хелловін або все ж віддасть перевагу щось ще більш оригінальному, шанувальники дізнаються зовсім скоро – у ніч на 1 листопада.

Нагадаємо, два місяці тому 38-річна виконавиця Фергі вперше стала мамою. Вона народила сина, якого назвала Аксель Джек Дюамель. Фігура у новоспеченої мами навіть після пологів залишилася ідеальною. Про це свідчать хоча б знімки співачки в костюмах для Хелловіну.

За матеріалами: starslife.ru

Читайте також: