fbpx
Футбол

УПЛ 14 тур. Всі результати матчів неділі

Сьогодні, в неділю, 27 жовтня, чотирма поєдинками завершився 14 тур УПЛ.

«Севастополь» з рахунком 2:1 переграв удома луцьку «Волинь», причому перемогу команді з Криму приніс точний удар Артура Карнози на 94-ій хвилині. За «Севастополь» перший гол з пенальті на 57-ій хвилині забив Маріуш Левандовскі. Зазначимо, що на той момент кримчани програвали з рахунком 0:1. За «Волинь» на 9-ій хвилині поєдинку відзначився Шумахер.

Київське «Динамо» не без зусиль обіграло сьогодні маріупольський «Іллічівець». На 70-ій хвилині поєдинку з поля був видалений Андрій Ярмоленко. Сталося це за рахунку 0:0, а переможний гол за «Динамо» на 82-ій хвилині з пенальті забив Олег Гусєв.

Чергову перемогу здобув і одеський «Чорноморець». Одесити вдома приймали ужгородську «Говерлу». У дебюті поєдинку, на 8-ій хвилині, Маріуш Нікулае забив гол у ворота «Чорноморця». Ще в першому таймі підопічні Романа Григорчука відповіли двома точними пострілами. На 32-ій хвилині за «Чорноморець» забив Френк Джа Джеджу, а через шість хвилин відзначився Олексій Антонов. Більше глядачі в цьому поєдинку голів не побачили, і таким чином, одеський «Чорноморець» виграв з рахунком 2:1.

Такий же рахунок довго тримався в матчі між дніпропетровським «Дніпром» і полтавською «Ворсклою». Підопічні Хуанде Рамоса впевнено провели перший тайм, забивши у ворота суперника два голи: на 16-ій хвилині відзначився Євген Коноплянка, а на 39-ій хвилині – Дуглас Баселар. У другому таймі «Ворскла» зуміла повернути в гру інтригу завдяки голу Дениса Дедечка на 54-ій хвилині. А на 95-ій хвилині рахунок став рівним. Навіс у штрафну "Дніпра" завершився точним ударом головою у свої ворота Мазуха. 2:2 – такий підсумок поєдинку "Дніпро" – "Ворскла".

14 тур УПЛ мав розпочатися у п’ятницю поєдинком «Таврія» – «Арсенал», але київський клуб на цей матч не прибув. У суботу запорізький і донецький «Металурги» зіграли внічию 0:0, донецький «Шахтар» з рахунком 4:0 розгромив луганську «Зорю», а харківський «Металіст» з рахунком 2:1 обіграв львівські «Карпати».

Після 14-го туру УПЛ турнірна таблиця виглядає наступним чином:

1. «Металіст» – 33 очки

2. «Шахтар» – 32 очки

3. «Дніпро» – 30 очок

4. «Чорноморець» – 28 очків

5. «Динамо» – 27 очків

6. «Ворскла» – 24 очки

7. «Зоря» – 19 очків

8. «Металург» (Донецьк ) – 18 очків

9. «Іллічівець» – 16 очків

10. «Карпати» – 16 очків

11. «Севастополь» – 16 очків

12. «Говерла» – 14 очків

13. «Волинь» – 13 очків

14. «Арсенал» – 10 очків

15. «Металург» (Запоріжжя ) – 7 очків

16. «Таврія» – 6 очків.

Читайте також: