fbpx
Шоу-бізнес

Кріс Браун заарештований за бійку біля Білого дому

Американський репер Кріс Браун знову потрапив у поле зору правоохоронних органів. Цього разу музикант і його охоронець затримані, а потім заарештовані за бійку неподалік від Білого дому. Раніше Кріс Браун вже був засуджений умовно, термін вироку ще не закінчився, тому у випадку, якщо він буде визнаний винним у вчорашньому інциденті, йому загрожує тюремне ув’язнення.
 
Інформації про бійку, яка сталася напередодні, вельми мало. Відомо лише, що репер і його охоронець побили якогось чоловіка, постраждалий госпіталізований.
 
Чотири роки тому Кріс Браун був засуджений лос-анджелеським судом до п’ятирічного умовного ув’язнення і до шести місяців виправних робіт за побиття своєї колишньої герл-френдс – відомої співачки Ріанни. Також суд зобов’язав Брауна пройти реабілітаційний психотерапевтичний курс для людей, схильних до "домашнього насильства". Пізніше Кріс Браун не раз відкрито заявляв про каяття і бажання знову налагодити відносини з Ріанною. Навесні минулого року пара записала дует, а восени репер зробив на шиї татуювання у вигляді портрета побитої жінки. За його словами, цей малюнок повинен постійно нагадувати йому про помилку. Правда, через кілька місяців молоді люди знову розлучилися. Після цього Брауна стали помічати в компанії в’єтнамської моделі Каруччі Трен.
 
У травні поточного року музикант спровокував ДТП і втік з місця події. За кермом "Мерседеса", в який врізався Кріс Браун, перебувала російська фотомодель Ольга Коваленко. Мабуть, представникам шоу-бізнесу вдалося домовитися, так як пізніше дівчина відмовилася від претензій до артиста. Правда, це не завадило судовим органам накласти на музиканта адміністративне стягнення – він був засуджений до тисячі годин громадських робіт, зокрема, в його обов’язки входило мести вулиці і стирати графіті зі стін будівель.

 

Дует Брауна і Ріанни. Birthday Cake (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС, wikipedia.ru

Читайте також: