У Санкт-Петербурзі з’явиться “Судовий квартал”

 Урядова комісія під керівництвом голови управління справами президента Володимира Кожина вибрала проект "Судового кварталу", який розташується в Санкт – Петербурзі між Біржовим і Тучковим мостами на набережній Малої Неви.

 Найбільше голосів отримала робота, представлена ​​автором олімпійських проектів Максимом Атаянцем (11 з 21). Крім Атаянца у конкурсі брали участь "Студія 44" Микити Явейна, бюро "Земцов, Кондіайн і партнери", а також майстерня Євгена Герасимова. Проте всі ці кандидати не набрали потрібної кількості голосів.

Related Post

 Ставши переможцем, Максим Атаянц може приступати до робочого проектування та підготовки макета. Роботи зі зведення «Судового кварталу» (комплексу будівель для Верховного і Вищого арбітражного судів РФ) розпочнуться навесні наступного року. Згідно з проектом Атаянца, висотність забудови від Біржового моста до Тучкова буде плавно підвищуватися. На площі Лихачова зведуть двоповерхові будівлі судового департаменту, за ними розташується будівлю суду. Загалом «Судовий квартал» в Санкт – Петербурзі буде виконаний в неокласичному стилі.

 За матеріалами: newsru.com

Leave a Comment