fbpx
Футбол

Тім Рот зіграє Йозефа Блаттера у фільмі про ФІФА

 Популярні актори Тім Рот і Жерар Депардьє зіграють президента і колишнього президента ФІФА Йозефа Блаттера і Жюля Римі в картині про історію Міжнародної федерації футболу. Про це 26 жовтня повідомляють ЗМІ. За наявними даними, центральне місце у фільмі, який зараз має робочу назву F2014, повинні зайняти історія ФІФА та біографія Йозефа Блаттера. Очікують, що картина вийде на екрани в 2014 році. Фільм буде присвячений 110 – річчю футбольної організації.

 Режисером фільму буде француз Фредерік Обуртін, який відомий по картині «Париж, я люблю тебе». Знімати фільм будуть на території Азербайджану, Бразилії та Франції, повідомляє авторитетне британське видання The Guardian. Тім Рот на 25 років молодший від 77- річного Йозефа Блаттера. На офіційному сайті ФІФА було розміщено відео з зустріччю головного героя фільму і актора. «Я дуже хотів зустрітися з Тімом, і зараз я зрозумів, що у нас дійсно є щось спільне», – заявив прізедінт ФІФА.

 Жерард Депардьє виконає в картині роль Жюля Риме, який протягом 33 років був головою ФІФА. Його ім’я прикрашає Кубок світу. Також у фільмі буде грати актор Сем Ніл, який виконає роль почесного президента ФІФА Жоао Авеланжа.

 За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: