fbpx
За кордоном Україна

Росіяни повертаються на курорти Єгипту

За словами глави туристичних палат Єгипту Хусам аш-Шаїра, кількість російських туристів, що їдуть відпочивати на курорти Червоного моря, поступово повертається на рівень 2012 року. Деякі російські туристичні компанії, незважаючи на рекомендації МЗС про небажаність відвідування Єгипту, знову відкрили продаж турів на курорти Червоного моря.

Хусам аш-Шаїр повідомив, що раніше зовнішньополітичні відомства відразу 12 європейських держав вирішили зняти заборону на поїздки в Єгипет для своїх громадян.

Читайте також:  Життя та смерть полковника "Карпатської Січі" Михайла Колодзінського

”Кількість російських туристів в порівнянні з початком вересня, коли з Росії практично перестали літати літаки з туристами, в даний час збільшилася на 100 відсотків. Вважаю, що цей жовтень у плані цифр буде таким же, як і жовтень 2012  року. Взагалі Хургада і Шарм потроху відновлюють цифри минулого року”, – сказав аш-Шаїр.

Читайте також:  Бокасса - африканський диктатор-людожер (ВІДЕО)

Його слова підтвердив і Халед Фуда – губернатор провінції Південний Синай, в якій і розташовані курорти Шарм еш-Шейх і Дахаб. Він стверджує, що на узбережжі все спокійно і на доказ своїх слів повідомив про намір місцевої влади і турагентств організувати великий концерт за участю московських поп-зірок.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: