fbpx
Шоу-бізнес

Продюсер Майкла Джексона подав до суду на Sony і MJJ Productions

 Володар 27 премій «Еммі», американський продюсер Квінсі Джонс звернувся до лос-анджелеського суду з позовною заявою проти розпорядників творчої спадщини Майкла Джексона. Зокрема, йдеться про компанії Sony і MJJ Productions. Джонс звинуватив медіа-гігантів в ухиленні від виплат належних йому гонорарів.

 Продюсер вимагає стягнути з Sony і MJJ Productions компенсацію розміром 10 000 000 доларів, так як, на його думку, ці компанії, вступивши в змову, використовували композиції Майкла Джексона так, щоб обійти інтереси Джонса. Зокрема, мова йде про пісні з альбомів Off the Wall, Thriller, Bad, які звучали у документальному фільмі "Майкл Джексон: От і все" і постановках "Цирку дю Солей" .

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 До слова, продюсер Квінсі Джонс пропрацював з королем поп – сцени понад тридцять років і має права на більшість його хітів.

 "Квінсі був розчарований перебігом справ протягом декількох років, перебуваючи в очікуванні якогось прогресу. Зараз він відчув, що прийшов час перевести питання в офіційну площину", – заявив адвокат позивача Генрі Градштейн.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Епізод із документального фільму «Майкл Джексон: Ось і все» (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: