fbpx
Новини світу

Компанія McDonalds відмовилася від кетчупу і соусів Heinz

 Відома світова мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s відмовилася від співпраці з виробником соусів Heinz, і більше не буде продавати їх у своїй мережі. Про це, 26 жовтня 2013 року, повідомляють ЗМІ.

 Відповідне рішення прийняли після того, як Heinz очолив Бернардо Хеєс, колишній голова Burger King, одного з основних конкурентів McDonald’s на ринку ресторанів швидкого харчування. Відмова від соусів компанії Heinz, в тому числі від кетчупу, здійснюватиметься поступово. Нову компанію, яка постачатиме соуси для закладів McDonald’s, поки не називають.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 Компанія McDonald’s співпрацювала з Heinz протягом сорока років. В основному, соуси і кетчупи Heinz продаються в закладах McDonald’s за межами Сполучених Штатів Америки, а на території США компанія дуже рідко користується продукцією інших постачальників.

 Перестановка кадрів в компанії Heinz , яка призвела до припинення співпраці з McDonald’s, сталася після того, як на початку нинішнього року інвестор Уоррен Баффетт разом з партнерами купив виробника кетчупа за 28 млрд. доларів.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: