fbpx
Україна

В Україні та за кордоном з’явиться 20 курортно-туристичних офісів Криму – Кабмін

 В областях України та інших країнах планується відкрити понад 20 – ть курортно – туристичних офісів Криму. Про це стало відомо від заступника голови ради міністрів Криму Георгія Псарьова на сесії 4 – го міжнародного економічного форуму «Туризм і сфера MICE: кращі практики регіону», повідомили представники Кабінету міністрів.

 Зазначимо, що під час форуму був представлений санаторно – курортний потенціал АР Крим. В даний момент Крим – це одна з пріоритетних «галузей» для залучення інвестицій. Ці інструменти повинні забезпечити ефективний соціально – економічний розвиток Криму в рамках державної програми з активізації економіки України в 2013-2014 роках. Додамо, що програма була розроблена за завданням президента Віктора Януковича.

Читайте також:  Закарпатські соратники Орбана такі ж пособники росії, як і сам лідер Угорщини

 На сьогодні були відкриті «туристичні представництва» Криму в Баку, Києві, Мінську, Єкатеринбурзі, Москві, Санкт – Петербурзі, Ризі і Сиктивкарі. За допомогою таких туристичних офісів реалізуються програми з навчання лікарів. Крім того, готуються турагенти для роботи з кримським туристичним та санаторним продуктом, а також організовуються інфотури по Криму і поширюється різна інформація про Крим.

 Стало відомо, що найближчим часом влада планує відкрити «кримські представництва» також у Дніпропетровську, Харкові та Львові.

Читайте також:  Закарпатська журналістка Кобулей привітала попа-сепаратиста Дмитра Сидора з Днем Народження

 «Ці офіси створюються на базі місцевих інформаційних центрів і туристичних компаній, які відбираються на конкурсних умовах без залучення коштів з бюджету. Це проект державно – приватного партнерства. Кожен з таких офісів створює локальну мережу туристичних агентств, клінік, профспілок та лікарів, які готові до роботи з Кримом. Кожен навчений турофіс отримає спеціальну вивіску "Експерт з продажу Криму"», – підсумував Псарьов.

 За матеріалами: РБК – Україна

Читайте також: