fbpx
Футбол

Футболіст «Шахтаря» Фред у числі номінантів на отримання премії Golden Boy-2013

 Виданням Tuttosport був опублікований список футболістів, які будуть претендувати на отримання престижної футбольної премії Golden Boy – 2013. У цей список увійшли сорок футболістів і серед них є представник української Прем’єр – ліги. За нещодавнє придбання донецького «Шахтаря» Фред може отримати премію Golden Boy – 2013, правда, якщо бразилець виграє конкуренцію в інших молодих футболістів.

 У ЗМІ пишуть про те, що фаворитом у боротьбі за премію Golden Boy – 2013 вважається  Поль Погба, який представляє туринський «Ювентус». Серед номінантів є і представник РФПЛ – футболіст московського ЦСКА Вітіно. Є в списку номінантів і відомі любителям футболу імена, наприклад, Юліан Дракслер («Шальке»), Аднан Янузай («Манчестер Юнайтед»), Жеоффрей Кондогбія («Монако»), Ромелу Лукаку («Евертон»), Матія Настасич («Манчестер Сіті»), М’Байе Ньянг («Мілан»), Алекс Окслейд – Чамберлейн («Арсенал»), Рафаель Варан («Реал») та інші.

 Зазначимо, що премія Golden Boy , яка вручається з 2003 року, була заснована головним редактором видання Tuttosport . Цей приз вручається щорічно. Іноді премію Golden Boy ще називають призом «Кращому футболістові Європи до 21 року». Першим володарем премії Golden Boy став Рафаель ван дер Варт, який захищав у 2003 році кольори амстердамського «Аякса».

 За матеріалами: isport.ua, Wikipedia.org Фото: Football.ua

 

Читайте також: