fbpx
За кордоном

У Санкт-Петербурзі з’явиться “Судовий квартал”

 Урядова комісія під керівництвом голови управління справами президента Володимира Кожина вибрала проект "Судового кварталу", який розташується в Санкт – Петербурзі між Біржовим і Тучковим мостами на набережній Малої Неви.

 Найбільше голосів отримала робота, представлена ​​автором олімпійських проектів Максимом Атаянцем (11 з 21). Крім Атаянца у конкурсі брали участь "Студія 44" Микити Явейна, бюро "Земцов, Кондіайн і партнери", а також майстерня Євгена Герасимова. Проте всі ці кандидати не набрали потрібної кількості голосів.

Читайте також:  В самарській області рф підірвали залізничний міст ― рух поїздів паралізовано, - ГУР

 Ставши переможцем, Максим Атаянц може приступати до робочого проектування та підготовки макета. Роботи зі зведення «Судового кварталу» (комплексу будівель для Верховного і Вищого арбітражного судів РФ) розпочнуться навесні наступного року. Згідно з проектом Атаянца, висотність забудови від Біржового моста до Тучкова буде плавно підвищуватися. На площі Лихачова зведуть двоповерхові будівлі судового департаменту, за ними розташується будівлю суду. Загалом «Судовий квартал» в Санкт – Петербурзі буде виконаний в неокласичному стилі.

Читайте також:  Бокасса - африканський диктатор-людожер (ВІДЕО)

 За матеріалами: newsru.com

Читайте також: