fbpx
Спорт

Російський боксер Михайло Алоян став дворазовим чемпіоном світу

 Російський боксер Михайло Алоян здобув перемогу у фінальному поєдинку чемпіонату світу з боксу у ваговій категорії до 52 кілограмів, тим самим захистивши свій титул і ставши дворазовим чемпіоном світу. Про це 26 жовтня повідомляють ЗМІ.

 У вирішальному поєдинку Михайло Алоян завдав поразки боксерові з Узбекистану Ясурбеку Латіпову – 29:28, 29:28, 28:29.

 Бій пройшов за одним сценарієм: спортсмени намагалися тактично переграти суперника на дистанції а потім «вибухали» і сходилися в обміні ударами,  які часом закінчувалися клінчами. Вирішальним став третій раунд бою, в якому російський спортсмен добився істотної переваги.

 Відзначимо, вперше Михайло Алоян отримав титул чемпіона в 2011 році на чемпіонаті світу в Баку. Також росіянин є триразовим чемпіоном Росії,  чемпіоном Європи, володарем Кубку світу і призером Олімпійських Ігор 2012 року.

 Інший боксер з Російської Федерації Володимир Нікітін в ході проходить чемпіонату світу в Казахстані програв у фінальній зустрічі у ваговій категорії до 56 кілограмів і завоював срібну медаль змагання. Нікітін програв Джавіда Чалабіеву з Азербайджану – 28:29, 28:29, 27:30.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: