fbpx
Політика

Путін привітав учасників з’їзду партії “СР”

 Російський президент Володимир Путін звернувся до учасників і гостей з’їзду партії «Справедлива Росія», підкресливши активну участь партії в діяльності Державної Думи і регіональних органів влади. Про це повідомляє офіційний сайт Кремля сьогодні, 26 жовтня.

 Нагадаємо, що сьогодні в столиці Росії проходить сьомий з’їзд членів партії «Справедлива Росія». За попередніми даними, участь у з’їзді візьмуть близько 500 осіб.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 "«Справедлива Росія» одна з найавторитетніших політичних партій Російської Федерації. Партія володіє вагомим ідеологічним, організаційним і кадровим потенціалом. «Справедлива Росія» бере активну участь у діяльності Державної Думи. Також досить вагомою є діяльність партії в регіональних і муніципальних органах влади", – свідчить вітання президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Також російський лідер додав, що "СР" «сприяє консолідації суспільства та зміцненню його демократичних інститутів». Володимир Путін побажав усім учасникам з’їзду «успіхів і всього найкращого».

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: