fbpx
Спорт

Плей-офф ЧС-2014. «У французів буде чимало проблем у матчах з Україною», – Сабо

 Колишній головний тренер київського «Динамо» і національної збірної України Йожеф Сабо розповів про суперника «жовто – синіх» по матчах плей – офф чемпіонату світу-2014, – збірної Франції.

 За його словами, сьогодні збірна Франції під керівництвом Дідьє Дешама показує сучасний і якісний футбол. Найголовніше, упевнений український тренер, що «зірки» у збірній Франції підпорядковані командній грі, а індивідуальна майстерність знаходиться вже на другому плані. Саме тому в матчі з «триколірними» Україні буде складно.

 Безумовно, підкреслив Сабо, не можна недооцінювати французьку збірну, яких він вважає фаворитом у протистоянні з Україною. Йожеф Сабо нагадав, що коли він керував українською збірною, то «жовто – сині» два рази зіграли внічию з Францією.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Враховуйте, що в тій команді, крім інших виконавців, грав такий футболіст, як Зінедін Зідан, який міг самостійно вирішити долю зустрічі. Незважаючи на це, в Парижі господарям дуже пощастило, коли Андрій Шевченко за сім хвилин до кінця зустрічі не використав вихід один на один з голкіпером», – розповів іменитий тренер.

 Говорячи про матч у Парижі, Йожеф Сабо висловив здивування, «чому Шевченко саме так хотів перехитрити Фаб’єна Бартеза». Крім того, вважає екс – наставник збірної України, в Києві з французами збірна також грала на рівних.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Тому мені дуже не подобається, коли говорять, що Україна приречена. Це наче баба надвоє ворожила. В України є швидкісні футболісти – такі як Андрій Ярмоленко, Євген Коноплянка та Роман Зозуля. Також у нас є й інші козирі. Я думаю, що у французів буде чимало проблем», – підсумував Сабо.

 Нагадаємо, що Україна зіграє з Францією 15 і 19 листопада. Перший матч українська збірна проведе в Києві на НСК «Олімпійський».

 За матеріалами: dynamo.kiev.ua

 

Читайте також: