fbpx
Економіка

Москвичів у вихідні чекає надзвичайно тепла погода

За повідомлення російських метеорологів, москвичів у вихідні чекає надзвичайно тепла для жовтня погода, в столичному регіоні середньодобова температура буде перевищувати кліматичну норму на п’ять градусів.

У суботу 26 жовтня в Москві і області буде дуже тепло і комфортно. Обійдеться без дощів, при цьому повітря прогріється до 8 – 10 градусів. Вітер західний, 4 – 9 метрів в секунду. У ніч на 27 жовтня очікуються невеликі дощі місцями, мінімальна температура повітря складе від 5 до 7 градусів, а по області – від 3 до 8 градусів. Вітер західний, 5-10 метрів на секунду, місцями з поривами до 15 метрів в секунду.

За даними Росгідромету, вдень у неділю жителям і гостям столиці знову знадобляться парасольки, зате повітря стане ще теплішим – стовпчики термометрів покажуть +11 – +13 градусів, по області буде від 8 до 13 тепла. За прогнозами, така тепла погода триматиметься аж до початку листопада.

Народні прикмети закликають поспостерігати за зірками і погадати про погоду і врожай. "Яскраві зірки – до морозу, тьмяні – до відлиги", – говорить народна мудрість…

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: