fbpx
Шоу-бізнес

Леді Гага шокувала Берлін

 У рамках презентації свого альбому Artpop епатажна Леді Гага, як звичайно, вирішила шокувати публіку своїми екстравагантними костюмами. Для свого дефіле в одному з берлінських клубів співачка підібрала червоне пальто з хутряним коміром, під яким не було нічого, крім нижньої білизни і панчох. Але як не дивно, погляди публіки були прикуті  не до її сексапільною фігури, а до обличчя, яке «прикрашали» вуса, яким позаздрив би сам Сальвадор Далі.

 Другий вчорашній вихід Леді Гаги став ще екстравагантнішим: до численних фанатів, які чекали її біля готелю, співачка вийшла в жовтому пальто від Джона Гальяно і гігантській масці, виготовленій Чарлі Ле Мінді. Злостивці не забули відзначити, що зірка просто полінувалася зробити макіяж і зачіску, тому і взяла таку маску.

 Завершила свій візит до Берліна Леді Гага, вкинувши шанувальників в шок – сьогоднішній її вихід на публіку став кульмінацією німецьких фешн – експериментів. Перед відльотом до Лондона співачка постала перед фанатами в прозорому балахоні на голе тіло, з вибіленим обличчям і босими ногами. Позуючи перед фотокамерами, вона постійно підкидає руки до неба, начебто молячись відомому тільки їй божеству.

Леді Гага в Берліні (відео):

За матеріалами: spletnik.ru

Читайте також: