fbpx
Політика

Екс-віце-спікер Верховної Ради: Питання права щодо “проблеми Тимошенко” вичерпані

 Питання з можливим звільненням Юлії Тимошенко чи наданням можливості колишньому прем’єр – міністру України лікуватися в Німеччині, є одним з найобговорюваніших останнім часом. Цікаву думку щодо цього висловив «Радіо Свобода» екс- віце – спікер Верховної Ради Степан Гавриш. Крім того, Степан Гавриш вважає, що внесені на розгляд українським парламентом законопроекти, що стосуються «питання Тимошенко», ситуація, що склалася навколо екс -прем’єра, – можуть і не дозволити.

 На думку Степана Гавриша, у законопроектах Сергія Міщенка та Анжеліки Лабунської немає логіки, оскільки Юлія Тимошенко «в наручниках в еміграцію не поїде». Екс – прем’єр, як вважає Степан Гавриш, хоче залишитися активним політичним гравцем в Україні.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «Я юрист і вважаю, що питання права щодо "проблеми Тимошенко" вичерпані. Це питання політики. Президент – дуже сильний гравець. Він особисто веде цю політику, і він перекинув м’яч на бік опозиції», – підкреслив екс – віце – спікер Верховної Ради України і додав, що « … опозиція розгубилася, вона почала писати закони».

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Навіть законопроект Арсенія Яценюка за своєю суттю є правильним, але дуже емоційною відповіддю президентові. Він ніколи не пройде, тому що йдеться про визнання в Україні політичних судів по суті», – упевнений Степан Гавриш, наголосивши, що "таких судів немає". «І тому мені здається, що опозиція так і не знайшла відповіді», – резюмує юрист і політик.

 За матеріалами: УНН

Читайте також: