fbpx
Футбол

Віталій Мутко про продовження співпраці з Капелло: Питання підготовки контракту завершені, всі деталі узгоджені

 Збірна Росії з футболу гратиме у фінальній частині чемпіонату світу -2014. Путівка до Бразилії була здобута не без нервової кінцівки відбіркового турніру, але, якщо розбирати виступ російської збірної у своїй групі, то можна з упевненістю сказати: команда Фабіо Капелло заслужила право грати на чемпіонаті світу більше, ніж головні конкуренти росіян по групі – португальці.

 Ще до закінчення відбіркового турніру з’явилися розмови про продовження контракту з нинішнім наставником російської команди Фабіо Капелло. Сьогодні в ЗМІ з’явилася заява міністра спорту Російської Федерації Віталія Мутка, згідно з якою російська сторона і італійський фахівець вже досягли певних домовленостей.

 В ефірі програми «Постав запитання міністру» на телеканалі «Росія 2» Віталій Мутко повідомив наступне: «Капелло поїхав на батьківщину і вирішує свої питання. І він, і ми говорили, що хочемо працювати разом до 2018 року».

 «Технічні питання підготовки контракту завершені, всі деталі узгоджені. Зараз РФС необхідно зайняти найактивнішу позицію і призначити дату підписання угоди», – наводять ЗМІ слова Віталія Мутка з посиланням на видання «Спорт – Експрес».

 Міністр спорту Росії підкреслив, що шанси на продовження роботи італійського фахівця з російської національної збірної високі. «Фабіо може і повинен працювати в Росії. Потрібно, щоб він не тільки працював з головної збірної, а й займався молодіжної та юнацькими командами», – зазначив Віталій Мутко.

 За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: