fbpx
Політика

На цьому тижні опозиція всіляко намагалася зірвати роботу – Мельниченко

 Коментуючи діяльність парламенту цього тижня, народний депутат України від фракції Партії регіонів Володимир Мельниченко заявив, що опозиція зробила все можливе, щоб цього тижня зірвати роботу. Він нагадав, що з вини опозиції перші два дні в парламенті неможливо було нормально працювати.

При цьому, як вважає Мельниченко, були і позитивні моменти, до яких він відніс реєстрацію законопроектів, що дозволяють засудженим лікуватися за кордоном, а також поправку до Податкового кодексу, яка, нібито, забороняє Кличку балотуватися в президенти. Однак, за словами нардепа, члени профільного комітету заявили про готовність повернутися до цього документа і скасувати поправку, через яку лідер партії «УДАР» може вибути з президентських перегонів.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Останні події свідчать про маніпуляції з боку опозиціонерів. У мене складається таке враження, що наша опозиція намагається зробити все, щоб ми не підписали Угоду про асоціацію на саміті у Вільнюсі», – зазначив Володимир Мельниченко.

Він припускає, що це пов’язано з тим, що опозиція не може змиритися з тим, що при підписанні Угоди про асоціацію президент Янукович стане знаковою історичною постаттю.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Адже після цього вони не зможуть конкурувати з ним на виборах», – додав депутат.

Читайте також: