fbpx
Кінотеатри

Серіал «Вона написала вбивство» відроджується

Популярний серіал «Вона написала вбивство» буде відроджено на каналі NBC. Виконавиця головної ролі в оригінальній версії багатосерійного фільму Анджела Ленсбері через поважний вік (цього місяця їй виповнилося 88 років) вже не зможе зіграти свою героїню, однак візьме участь у зйомках в менш масштабній ролі. Головну героїню у відродженому серіалі зіграє володарка премії «Оскар» за фільм «Прислуга» – 41-річна Октавія Спенсер.

Як і у фільмі 30-річної давності головна героїня у вільний від роботи час пише детективні романи, а потім сама стає сищиком, допомагаючи розслідуванню справжніх злочинів. «Я завжди вважала себе "кабінетним детективом". Коли я нещодавно зустрілася з Бобом Грінблаттом, главою NBC, він запитав мене, яку героїню я змогла б зіграти на телебаченні. Я відповіла, що це міг би бути хтось, хто об’єднує в собі риси Джесіки Флетчер і Коломбо. І ось що вийшло з цієї розмови», – розповіла Октавія Спенсер після того, як її затвердили на головну роль.

Сценарій сіквела серіалу напише Олександра Каннінгем, що раніше працювала над сценаріями фільмів «Поліція Нью-Йорка» і «Відчайдушні домогосподарки». Продюсером нової версії виступить Девід Джанолларі, що просував такі успішні проекти, як «Клієнт завжди мертвий», «Хроніка» і «Ів».

Багатосерійний фільм «Вона написала вбивство» транслювався в ефірі телеканалу CBS з 1984 до 1996 року. Його визнали одним з найуспішніших детективних серіалів на телебаченні. Тричі він номінувався на премію «Еммі» в номінації «Кращий драматичний серіал» і двічі на «Золотий глобус» у тій же номінації. Виконавиця головної ролі Анджела Ленсбері 10 разів висувалася на здобуття премії «Золотий глобус» і 12 – на отримання «Еммі». За мотивами серіалу було знято чотири повнометражних фільми.

"Вона написала вбивство". Трейлер (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: