fbpx
Кінотеатри

Райан Рейнольдс розповів про екранізацію коміксу «Дедпул»

 Актора Райана Рейнольдса вже кілька років приписують до екранізації коміксу «Дедпул». При цьому він вже встиг з’явитися на екранах в образі даного персонажа у фільмі «Люди Ікс: Початок. Росомаха», який вийшов у 2009 році. Однак там знаменитого героя настільки змінили, що мало хто залишився задоволений його появою.

Втім, це не поставило хрест на зйомках окремого фільму про Дедпула, але пройшло вже чотири роки, а фільм так і не дістався до екранів. При цьому актор Райан Рейнольдс стверджує, що все ще приписаний до проекту та роботи над ним, хоч і повільно, але ведуться.

За його словами, вони поступово пробиваються через студійні бар’єри, так як проект досить ризикований. Крім того, він зізнався, що сценарій, який давно вже просочився в Інтернет, – справжній, і саме на ньому буде заснований фільм.

«В даний час, Дедпул – камерний фільм з невеликим бюджетом. Таким ми його і пропонуємо студіям», – розповів Райан Рейнольдс.

Він підкреслив, що витрати на фільм будуть мінімальними, але його необхідно знімати виключно з рейтингом R (допускаються лише особи старші 18 років).

«Сподіваюся, що моє покоління все ж застане цей фільм», – додав актор.

Дедпул, відомий як «балакучий найманець», є героєм комікс-всесвіту компанії Marvel. Найчастіше він виступає як антигерой або суперлиходій. Володіє чудовими навичками ведення бою і неймовірною регенерацією. Крім того, він відомий своїм чорним гумором. Одна з особливостей героя в тому, що він усвідомлює, що є вигаданим персонажем коміксу. Наскільки відомо, у фільмі це також збираються обіграти, і Дедпул буде знати, що є героєм фільму.

Читайте також: