fbpx
Музика

Пол Маккартні пообіцяв поки не писати нові пісні

Невтомний Пол Маккартні веде роботу над написанням відразу декількох пісень. Кількість незавершених композицій настільки велика, що він фізично не встигає закінчити розпочате. Тому колишній «бітл» вирішив остаточно «зав’язати» з написанням нових пісень, поки не завершить всі старі проекти.
 
За словами Маккартні, серед незавершених робіт є «міцні ідеї», але він ніяк не може зрозуміти, як «сісти і закінчити їх». «Це як прибирання на горищі – це потрібно зробити, навіть якщо не хочеться», – заявив музикант.
 
Навіть попри те, що деякі з його останніх релізів отримали позитивні відгуки, засновник The Beatles досі нервує, випускаючи черговий запис, і засмучується через негативні рецензії, поскаржився він журналістам.
 
Нагадаємо, Пол Маккартні випустив свій черговий студійний альбом під назвою New 14 жовтня поточного року. Відразу ж після релізу цей збірник очолив російський чарт iTunes. Основу останнього диска склали тільки нові пісні, в той час як всі попередні альбоми Маккартні представляли собою  симбіоз зі старих і нових хітів.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

 

Пол Маккартні випустив новий альбом New (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: