fbpx
Політика

Партія «УДАР» через ГПУ перевірить справжність підпису Бриченка під поправкою до Податкового кодексу

 Народний депутат України від фракції «УДАР» Тарас Кутовой повідомив про те, що ніхто з опозиції не знав про існування поправки до Податкового кодексу, авторство якої приписують депутату «Батьківщини» Ігорю Бриченку.

Як стверджує депутат, в опозиції дізналися про даний документ буквально за годину до початку пленарного засідання, а сам Бриченко заперечує причетність до цієї поправки.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Таким чином, як зазначив Тарас Кутовой, виходячи з даної інформації, Генеральній прокуратурі слід було б провести перевірку.

Також він розповів, що ще до початку роботи парламенту Бриченко написав заяву на ім’я спікера Рибака, в якій повідомив, що його підпис під документом був сфальсифікований.

«Рибак ж сказав, що це дійсно неправильна ситуація і законопроект не розглядатимуть, поки не збереться комісія з цього питання і не вирішить його», – додав Кутовой. 

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Проте, як повідомив нардеп, Рибак всіх обдурив і все ж поставив на голосування поправку до Податкового кодексу.

Він вважає, що цим самим Партія регіонів прагне посварити опозицію і посіяти сумніви щодо її єдності. Саме тому і був підроблений підпис Бриченка.

Читайте також: