fbpx
Спорт

Маскаєв битиметься з переможцем Тайсона

Екс-чемпіон світу з боксу росіянин Олег Маскаєв вийде на ринг з Денні Вільямсом (Великобританія), який у 2004 році переміг нокаутом легендарного Майка Тайсона (США). Цю інформацію підтвердив Кирило Пчелинцев, що представляє інтереси Олега Маскаєва.
 
Російському боксеру вже 44 роки, останній свій бій він провів нинішньої весни, поборовшись з Джейсоном Гаверном (США) і здобувши впевнену перемогу. Всього на рахунку Маскаєва 45 поєдинків на професійному рингу, 38 з яких завершилися перемогами (28 – нокаутами). З 2006 до 2008 року Олег Маскаєв володів титулом чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської ради.
 
Денні Вільямсу 40 років, але його послужний список набагато значніший, ніж у його російського суперника. Вільямс провів на рингу 63 бої, здобувши перемоги в 44 з них (33 – нокаутом). Бій британського боксера з Майком Тайсоном відбувся 30 липня 2004 року. Вільямс відправив у нокаут американця в четвертому раунді. «На руку» Маскаєву зможе спрацювати той факт, що Денні Вільямс не брав участі в професійних поєдинках з 2005 року – відтоді, як програв ірландцеві Кевіну Макбрайду.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 

Майк Тайсон – Денні Вільямс (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: