fbpx
Політика

Країни МС підтримали намір Вірменії та Киргизії приєднатися до Митного союзу

Російський президент Володимир Путін повідомив напередодні, що Росія, Білорусія і Казахстан підтримали намір Вірменії та Киргизії приєднатися до Митного союзу.

«Ми підтримали намір Вірменії та Киргизії приєднатися до нашого інтеграційного проекту», – сказав Володимир Путін і додав, що вже створена робоча група, перед якою поставлено завдання в найкоротші терміни підготувати відповідну «дорожню карту» щодо приєднання Вірменії та Киргизії до інтеграційного проекту.

За словами російського президента, країни Митного Союзу готові працювати без вилучень і обмежень, включаючи і нафтопродукти, і рішення щодо термінів буде прийнято найближчим часом.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Президент Білорусії Олександр Лукашенко повідомив, що заключне засідання Вищої євразійської економічної ради проходитиме в грудні в Москві. За словами Лукашенка, учасники засідання Вищої євразійської економічної ради вирішили всі питання щодо проекту договору про Євразійський економічний союз.

«Дискусія була гострою», – сказав Лукашенко, підкресливши, що і Україна, і Вірменія отримали вичерпні відповіді на поставлені питання щодо Митного союзу і майбутньому Євразійського економічного союзу. «Ми ні перед ким не закриваємо двері в наше об’єднання. А якщо хто-небудь її перед собою закриє  сам, це буде протиприродно. Наші народи дуже багато що пов’язує, щоб ми відгороджувалися один від одного», – заявив Лукашенко.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Країни МС підтримали намір Вірменії та Киргизії приєднатися до Митного союзу (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: